log in

Γιατί Εμάς...

Το πρόγραμμα σπουδών κάθε επιπέδου είναι μελετημένο ώστε να προετοιμάζει σωστά το μαθητή για τα επόμενα στάδια θέτοντας γερά θεμέλια στην εκπαίδευση ξένης γλώσσας.

Όσο το καλό βιβλίο είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, τόσο ένα ακατάλληλο βιβλίο μπορεί να είναι επιζήμιο για τους μαθητές. Με σύγχρονα και σωστά συνδυασμένα βιβλία, οι μαθητές εκπαιδεύονται σε βάθος στο γραπτό και προφορικό λόγο.

Μπορεί πολλοί από εμάς να μη θυμόμαστε τον εφευρέτη της τηλεόρασης, αλλά όλοι θυμόμαστε τον καλό μας δάσκαλο. Πέρα από την άριστη γνώση της γλώσσας, οι καθηγητές μας καλλιεργούν ένα ευχάριστο, φιλικό και δημιουργικό περιβάλλον ώστε οι μαθητές να αποδώσουν το μέγιστο.

Η επιτυχία σε όλα τα αναγνωρισμένα πτυχία από τον ΑΣΕΠ είναι σχεδόν διπλάσια του μέσου όρου της Ελλάδας. Εξασφαλίζεται με σφαιρική εκπαίδευση των μαθητών από τα πρώτα στάδια με έμφαση στις διάφορες τεχνικές των πτυχίων.

Οι μαθητές αξιολογούνται και βαθμολογούνται σε συνεχή βάση με γραπτά τεστ (ημέρας & επαναληπτικά), εργασίες και την ενεργή συμμετοχή τους στο μάθημα. Οι βαθμοί είναι αυστηροί, δίκαιοι και πραγματικοί. Έχουν σκοπό να βοηθήσουν το μαθητή να προοδεύσει και όχι να τον παραπλανήσουν.

Οι γωνείς / κηδεμόνες ενημερώνονται σε τακτά διαστήματα για τη συνολική εικόνα του μαθητή (γραπτά, εργασίες και απόδοση στην τάξη). Επίσης υπάρχει άμεση ενημέρωση σε περίπτωση μη ικανοποιητικής απόδοσης, μελέτης ή συμπεριφοράς του μαθητή καθώς και απουσίας από το μάθημα.

Οι μαθητές διδάσκονται έκθεση από τα πρώτα στάδια με εξειδικευμένα βιβλία με αποτέλεσμα το "δύσκολο" αυτό μέρος των ανωτέρων πτυχίων να είναι απλά μια παραπάνω εργασία από τις τόσες που έχουν ήδη κάνει.

Το μάθημα γίνεται στην ξένη γλώσσα έτσι ώστε οι μαθητές να εξασκούνται συνεχώς στην ακουστική και να επικοινωνούν στα αγγλικά ή γαλλικά. Επίσης, συνεχείς προφορικές εργασίες, παρουσιάσεις, συζητήσεις και συνεντεύξεις στην ξένη γλώσσα δίνουν στο μαθητή την άνεση και ευχέρεια του προφορικού λόγου σε υψηλό επίπεδο.

Οι μαθητές όλων των επιπέδων μέσα από multimedia εκπαιδευτικά προγράμματα σε υπολογιστές και χρήση άλλων οπτικοακουστικών μέσων εξασκούνται στο λεξιλόγιο, κείμενα, ακουστική, προφορά, σύνταξη, και γραμματική, και σε εξειδικευμένες ασκήσεις πτυχίων.

Οι μαθητές μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα διασκεδάζοντας με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες όπως θέατρο, projects, χειροτεχνίες, αλληλογραφία, τραγούδια... Επίσης, η δανειστική μας βιβλιοθήκη παρέχει στους μαθητές ξένα λογοτεχνικά βιβλία και έντυπα.

Εφαρμόζονται ειδικά προγράμματα ενδυνάμωσης και επανάληψης (ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μαθητών).

Οι μαθητές μπορούν να κερδίουν μία τάξη, χωρίς να χάσουν τις διακοπές τους με θερινά εντατικά μαθήματα.

Last modified onΤρίτη, 12 Μαΐου 2015 15:07

Αποτελέσματα που μετράνε...

Η πείρα και η μεθοδολογία του Οργανισμού Καλανδράνη εγγυώνται υψηλά ποσοστά επιτυχίας, πολύ πάνω (σχεδόν διπλάσιο) από το μέσο πανελλήνιο μέσο όρο

 

Οι σωστές βάσεις στη γραμματική και τη σύνταξη από τις μικρές τάξεις και ο ευέλικτος τρόπος διδασκαλίας που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του μαθητή, αποτελούν τη μοναδική και σίγουρη πορεία για την κατάκτηση της γλώσσας και απόκτηση του πτυχίου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο:

210 8653384

Email:

info@kalandranis.gr 

Log in or create an account